Bezorginformatie

UPDATE BEZORGEN CORONACRISIS: Click & collect vanaf woesndag 10-02-2021

Woont u in een straal van 15 kilometer van onze winkel en plaatst u een bestelling voor 17:00 uur? Dan kunnen wij het nog dezelfde dag bezorgen door onze eigen bezorgdienst. We nemen uiteraard gepaste afstand en zetten het netjes voor de deur en bellen aan. Voordat we onderweg gaan nemen we even contact met u op om zeker te zijn dat u thuis bent

Woont u buiten die 15 kilometer? Dan geven we het mee aan Postnl en ontvangt u het de volgende dag. Verzening is tijdelijk gratis.

Wij doen ons uiterste beste om uw bestelling zo snel en keurig mogelijk af te handelen.

U kunt bij ons kiezen voor de volgende bezorgenmogelijkheden.

  • Thuis laten bezorgen
  • Afhalen in de winkel Click & Collect

Uw bestelling zo snel mogelijk in huis.

Wij streven er naar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te hebben. Besteld u uw favoriete kledingstuk op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u uw pakket de volgende dag in huis. Wij leveren onze paketten met de bezorg service van Postnl. Wij blijven uiteindelijk afhankelijk van de drukte bij Postnl. Uiteraard doet Postnl ook haar uiterste best om onze paketten zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Woont u in een straal van 15 kilometer? Dan komen we het dezelfde dag nog bezorgen. Zie hierboven. 

Besteld u uw artikelen op zaterdag of zondag? Dan wordt het pakket dinsdag bij u bezorgt. 

Zodra de bestelling in verzonden ontvangt u van ons een Track & Trace code. Met deze code kunt u uw bestelling volgen.

Bestelling afhalen in de winkel: Click & Collect

Bestel uw gewenste artikelen online in onze webshop en geef bij levering aan: "Afhalen in de winkel". Wij maken uw order gereed en na 4 uur kunt u uw bestelling ophalen bij het Click & Collect afhaalpunt in de winkel.

Uiteraard kunt u ons ook bellen en geeft u telefonisch uw bestelling door. Wederom na 4 uur ligt uw bestelling klaar om opgehaald te worden. U kunt vervolgens betalen aan de deur.

Het adres is: Bas de Wit mode, Vijf Meiplein 96, 2321 BR, Leiden

 

 

 

 

Laatst bekeken